Kersvers lid in de kijker – Herenhuis

Wil je als Unizo Izegem lid ook eens in de kijker geplaatst worden? info@unizo-izegem.be

B&B – WELLNESS – RESTAURANT – ONTBIJTEN

Herenhuis opende op 10 oktober 2022 zijn “vernieuwde” deuren. Er werd grondig gerenoveerd met een volledig nieuw RESTAURANT waar u tijdens de week kunt ONTBIJTEN en LUNCHEN. Op maandag – vrijdag – zaterdag avond bieden we ook DINER aan. In het weekend kun je op zaterdag en zondagmorgen genieten van een uitbreid BRUNCH buffet!

Naast het restaurant, kan je er ook terecht voor PRIVE WELLNESS! Dit wellness concept staat in het teken van volledige ontspanning en herbronnen. De wellness beschikt over een groot verwarmd binnenzwembad, een luxe sauna, een hammam, infrarood banken, een ijsemmer douche en massagedouche, een scrubijs machine en buiten jacuzzi met privé terras. Alle badjassen, badhanddoeken, slippers en wasproducten zijn ook ter plaatse beschikbaar.

In de B&B bieden we plaats aan 18 personen, verdeeld over 5 kamers. Zowel voor ZAKELIJKE als VRIJE TIJD overnachting is deze b&b een ideale verblijfsplaats. Er is privé parking voorzien bij aankomst, een aparte lounge ruimte waar u met uw collega’s of gezelschap kan samenkomen en de ruime kamers bieden alle comfort voor een deugddoende overnachting.

Ga je voor de all – in beleving, kies dan voor de wellness sleep – over en combineer je verblijf met
overnachting – wellness – diner!

We kijken alvast uit om u van dienst te mogen zijn!

Wil je als Unizo Izegem lid ook eens in de kijker geplaatst worden? info@unizo-izegem.be