Batjes Izegem 2022

Feest in de stad!
De Izegems batjes? Dat is 3 dagen volksvertier & shopplezier. We dompelen Izegem centrum onder in een vat vol ambiance, sfeer & gezelligheid. Meer dan 300 kraampjes en winkels pakken uit met uitzonderlijke batjes & koopjes. De straten zijn versierd en om elke hoek van het parcours valt wel iets te beleven.

Laat je inpakken op de Grote Markt door de zwoele Zuiderse sfeer van Buenas Batjes met 3 dagen lang spektakel en optredens. Neem plaats in onze retro-zweefmolen of volg één van de leuke circus-workshops met de Sven. Ontdek Izegem tijdens onze stadswandeling met doe-opdrachten en een zoektocht voor de kinderen. Onze autohandelaars vind je verspreid terug in het parcours.

Je houdt van muziek & ambiance? Pik één van de concerten mee op de parking van de Wijngaardstraat. Van vrijdag tot zondag passeren er lokale, maar ook nationale toppers zoals Mama’s Jasje, Yves Segers, Michael Lanzo & Sam Gooris. De Korenmarkt en het Kerkplein fleuren we op met kermisattracties en muziek van LeoXIII & Sambal Tropical. We verwennen je het hele weekend lang met straatanimatie, paradeshows en activiteiten.

Kortom: De Izegemse batjes 2022 worden een volksfeest als nooit tevoren.

Sta je als handelaar ook dit jaar te popelen om deel te nemen aan de Batjes Izegem? Reserveer jouw plek op het Batjes parcours via onderstaande knop: 

Reglement voor standhouders
Standhouder op de batjes? Goede afspraken maken goede vrienden. Lees hier het reglement.

batjes programma 1
batjes programma 2
batjes programma 3

Team Batjes Izegem

Alain Pauwels

A.F.A. Finance

Tom Vandecasteele

Allossa

Karolien Delmotte

Decor Clarysse

Nico Esprit

KBC Bank 

Bart Simoens

Rani Vanhuyse

Janne Verbrigghe

Marnix Molly

Miek Mortier

Benoit Sintobin

Steven Buyck

Annick Desmet

Natalie Mulier

Dominique Maenhout

David Stekelorum

Tom Sintobin