Batjes Izegem

Koopjesweekend 2021! 

Met UNIZO Izegem organiseren we reeds meer dan een halve eeuw batjes in het derde weekend van juni. Dit jaar zijn we aan editie 52 toe én als extraatje verlengen we de batjes 2021 met één dagje. Kortom, de Batjes zijn een begrip geworden in het handelsleven van onze stad. 

In 2020 zouden we resoluut gaan voor een vernieuwd en stevig gevuld parcours! Omwille van de corona-pandemie waren we echter genoodzaakt om de editie te annuleren. 

In 2021 organiseren we een corona-proof editie: een 4-DAAGS KOOPJESWEEKEND met als doel de lokale handel en horeca te promoten. Rekenig houdend met de huidige beperkingen kunnen we geen standhouders plaatsen. Daarom kiezen we voor een batjeseditie in Groot-Izegem. De Izegemse Batjes worden vanaf dit jaar georganiseerd voor handelaars in Bosmolens, Emelgem, Kachtem en Izegem. Zij bieden knallende kortingen aan. 

Onder voorbehoud én op reservatie zorgen we toch voor een vleugje sfeer. 

• Ontdek Izegem tijdens onze stadswandeling op zaterdag- en zondagvoormiddag met doe-opdrachten en een zoektocht voor de kinderen. 

• Je houdt van muziek & ambiance? Van vrijdag tot zondag passeren er lokale muzikanten in het centrum van de stad. 

Helaas kunnen jullie niet inschrijven als standhouder maar we hopen jullie toch warm te maken voor een veilig uitje naar jouw favoriete handelaars. 

#ikkooplokaal #stadizegem #winkelhier

 

Gratis registratie
Laat het ons weten als je als handelaar GRATIS deelneemt aan het Koopjesweekend. Zo krijgt je zaak een ereplaats op onze website en sociale media. Schrijf je handelszaak (retail en horeca) hier eenvoudig in:

Team Batjes Izegem

Karolien Delmotte

Karolien Delmotte

Voorzitter Batjes

Bart Buyse

Izycoffee

Steven Buyck

Buyck Dousy

Niek Marijsse

Praxis Training

Wouter Nollet

Marnix Molly

Saartje Allosserie

Allossa

Tom Vandecasteele

Allossa

David Stekelorum

Stekelorum

Danny Glorie

Manu Behaeghe

Vincent Vandommele

Alain Pauwels

AFA 

Rani Vanhuyse

Tearoom ISIS