Wouter Torfs

UNIZO Izegem & UNIZO Roeselare nodigen je uit om met CEO Wouter Torfs stil te staan bij de fundamentele bouwstenen van een ‘Great Place To Work’. Nieuwe personeelsleden aantrekken, onthalen en behouden als zelfstandige ondernemer, een uitdaging! Inschrijven kan hier.

Economedy met Kamal Kharmach

Zag jij ook Andermans Zaken op TV? Kamal Kharmach, ondernemer en komiek, komt langs in Izegem. Ongetwijfeld een boeiende avond met een streepje humor. Inschrijven kan hier.

Trots van Izegem

Onze mooie ondernemende stad heeft doorlopend nood aan nieuw bloed, jonge starters met creatieve ideeën die er volop willen voor gaan en met hun toegevoegde waarde welvaart creëren. Om die boodschap kracht bij te zetten en een podium te geven aan inspirerende – aanstekelijke – rolmodellen, verkiest UNIZO Izegem sinds 2018 dé Trots van Izegem.

Izegemse Batjes

Met UNIZO Izegem organiseren we reeds meer dan een halve eeuw batjes in het derde weekend van juni.

Weekend van de Klant

Het Weekend van de Klant 2022 vindt plaats in Izegem op 30 september, 1 en 2 oktober. Met het initiatief willen we onze lokale kleinhandel, waar kennis, service, ervaring en persoonlijk contact centraal staan, op het podium hijsen.